Verdens tøffeste løp 2020-prisen avslørt: Hvor mye får Eco-Challenge Fiji-vinnerne?

World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji hadde nylig premiere på Amazon Prime.

I likhet med andre strømmetjenester har Amazon Prime også investert i mange originale serier de siste årene.

Fra TV-programmer som f.eks Tom Clancys Jack Ryan til programmer som Grand Tour , det er sikkert nok å velge mellom.

Nå, fra skaperen av Overlevende kommer nok et konkurrerende show - World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji. Så, hvor mye får vinnerlaget?

Verdens tøffeste løp: Eco-Challenge Fiji

Verdens tøffeste løp: Eco-Challenge Fiji: Hva er det?

Serien har 66 lag fra 30 forskjellige land som konkurrerer i 11 dager.

gaver å sende kjæresten på jobb

De blir testet til sine fysiske og mentale grenser i en rekke utmattende utfordringer. Fra rafting til fjellklatring vil løpet helt sikkert være utfordrende og tøft for mange.

Deltakerne er ikke klar over deres neste destinasjon, og de vet bare når de når hvert sjekkpunkt i løpet. De har også begrenset tid til søvn siden de må treffe 30 sjekkpunkter i løpet av 11 dager.

Det ekstreme eventyret arrangeres av Bear Grylls.

Verdens tøffeste løp: Eco-Challenge Fiji: 2020-prisen

Hovedpremien for vinnerlaget i Amazon Prime-serien er 0 000. Laget som vinner andreplassen får 000, mens laget på tredjeplassen mottar 000.

Og premien er absolutt ikke så stor for antall utfordringer hvert lag står overfor. Bear Grylls kom med sine tanker om det.

Snakker til Parade , sa han: Prisen for å fullføre Verdens tøffeste løp er den stille stoltheten som kommer innenfra som varer livet ut. Det er verdt et hvilket som helst beløp.

Han fortsatte:

Vi gjorde nesten en hel haug med premier, men til slutt – og dette kom fra eventyrmiljøet og syklistene selv – det de vant er stoltheten som kommer av å vinne Verdens tøffeste løp . Det er det de setter alt på spill for.

Seerne reagerer på Amazon Prime-serien

Konkurranseserien har vært en suksess med seere hjemme og mange har kalt den virkelig god og overbevisende.

hvordan lage din egen teppesjampo

Én seer reagerte : Starter verdens tøffeste løp på Amazon og så langt har det vært veldig bra!

En annen sa : The World's Toughest Race-show på Amazon er overbevisende. Bare tuller meg gjennom.