Hvem vant University Challenge 2021? Fansen blir gale for Routs suksess!

Etter flere måneder med konkurranse, avsluttet BBCs University Challenge 2021 mandag 5. april. Så hvem vant årets quiz?

enkel måte å finne ut ringstørrelse

Med universitetsgjengere som har satt seg ned for flere spørsmålsrunder, har det ikke vært lett for de som deltok i den ufattelige konkurransen.

Det fungerer slik: Universitetene går mot hverandre hver uke, og lagene med de laveste poengene blir eliminert etter hvert som showet nærmer seg finalen.

For de som gikk glipp av gårsdagens siste quiz, har vi den siste oversikten over hvem som vant University Challenge 2021...

Skjermbilde: University Challenge, 2020/21: 37, Grand Final, BBC

Fansen reagerer på University Challenge 2021-finalen

Seerne så ut til å glede seg over finalen, med mange som heiet på både Warwick University – spesielt for deltakeren Rout – og Magdalene, Cambridge.

Det var også noen fans som tilsto at de ønsket at Braid, fra Warwick University, skulle være vennen deres, så laget var ganske populært.

Mens vert Jeremy Paxman stilte spørsmålene til teamet, var det tusenvis av tweets som rullet inn i sosiale medier...

Hvem vant University Challenge 2021?

• Warwick University

De kom til topps etter å ha gått sammen med Magdalene, Cambridge.

Laget, som besto av Pollard, Braid, Rout og Burrell, vant med 195 poeng sammenlignet med Magdalenes 140.

Etter å ha kjempet mot tøff konkurranse mot andre britiske universiteter i løpet av ni måneder, overrakte Jeremy Paxman og gjesteprogramleder Simon Armitage mestertrofeet til dem!

Hvem er Rout on University Challenge?

Andrew Rout er andreårs doktorgradsstudent ved Warwick University.

Når han studerer matematikk, er forskningen hans i ikke-lineære dispersive PDE-er og kvanteproblemer med mange kropper.

Han var kaptein for Warwick University i løpet av sin tid på BBCs University Challenge 2021, og elsket av mange seere.

concealer for mørk hud under øynene

En vifte skrev : Rout var en av de bedre kapteinene i år, og spurte alltid resten av laget om deres meninger i stedet for å gå alene.

En annen sa : Et rop til Warwick Uni og spesielt den ekstremt lyssterke Mr Rout.